top of page
  • Writer's pictureSeguritec

Carns Salvà renova tot el sistema de seguretat


Carrns salvà

Renovar el sistema de seguretat, en la majoria de les ocasions, no és només canviar els elements del sistema sinó que replantegem la ubicació de tots els elements, sanejem, refem el cablejat, empalmaments i connexions, deixant tota la instal·lació perfecta, perquè els dispositius de seguretat funcionin al màxim rendiment.


Moltes vegades els clients no saben el que tenen instal·lat fins que decideixen renovar el sistema de seguretat amb SEGURITEC, amb una gran experiència i professionalitat.

És el cas de Carns Salvà, que ha notat una gran millora no només en la qualitat de les càmeres i els equips sinó també en la instal·lació d'aquests.

En moltes ocasions ens trobem en instal·lacions que renovem o actualitzem que els cables estan penjant, els empalmaments estan mal fets, males connexions… etc.

Aquesta deficiència a la instal·lació provoca falses alarmes, avaries, càmeres que fallen… i això no és del gust de cap client, que els provoca inseguretat i desconfiança.

Per tot això, és molt important que el client esculli una bona empresa de seguretat, com SEGURITEC, i que no només valori la qualitat dels equips sinó també la qualitat de les instal·lacions.

La suma de la qualitat dels equips més una instal·lació professional té com a resultat un sistema de seguretat amb totes les garanties, reduint al mínim falses alarmes i avaries del sistema.

I si a tot això, li sumem el servei postvenda que SEGURITEC ofereix a tots els seus clients, tenim com a resultat un client molt satisfet que certifica la impressionant trajectòria que SEGURITEC porta des dels seus inicis.

Carns Salvà és una empresa dedicada a la comercialització de carns, productes i derivats. Ubicats a Bordils, província de Girona, a Carns Salvà us ofereixen carns fresques i acuradament elaborat.

Comments


bottom of page