top of page
  • Writer's pictureSeguritec

Solució Wimax per a grans superfíciesCALÇ DE LLIERCA

Cales de Llierca


Solucions Wimax en instal·lacions de seguretat

Una de les solucions més efectives en la instal·lació de sistemes de vídeo vigilància a grans superfícies és la tecnologia WIMAX, que connectant les càmeres a les antenes de la xarxa permet reduir els costos que suposaria fer la instal·lació cablejada.

En una fàbrica de calç com Cales de Llierca, amb una planta de producció de grans superfícies, la millor solució a l'hora d'instal·lar un sistema de vídeo vigilància és instal·lar una xarxa WIMAX.

Instal·lant una xarxa WIMAX i connectant les càmeres IP d'alta resolució a les antenes es pot fer una instal·lació de vídeo vigilància sense necessitat de passar cablejat ni fer obra civil.

Una gran solució en instal·lacions de gran complexitat.

Porters IP amb càmeres amb lector de matrícules

Per poder controlar l'entrada i la sortida de vehicles en una planta com Cales de Llierca, on té un trànsit d'uns 300 camions diaris, instal·lem un vídeo porter IP Hikvision associat a una càmera amb lector de matrícules.

Un cop més, utilitzant la xarxa WIMAX, instal·lem el vídeo porter IP sense necessitat de cablejar la instal·lació ia través del Programari de Hikvision i la càmera IP amb lector de matrícules es controla l'entrada i sortida de vehicles, hora d'entrada i sortida fins i tot assignar albarans a les matrícules.

El control de la planta de Cales de Llierca

La distribució estratègica de les càmeres IP del sistema de vídeo vigilància per tota la planta permet tenir un control sobre el trànsit dels vehicles a més de controlar el funcionament de la producció.


Cales de Llierca

Cales de Llierca és un fabricant de Cal i Carbonat de Calci Precipitat (PCC) de referència en el sector i membre del Grup Calcinor.A causa de la seva llarga experiència de subministrament a una àmplia varietat de sectors industrials, Cales de Llierca pot ser considerada com una de les empreses de més experiència al camp de la Calç i del Carbonat de Calci Precipitat (PCC).

La nostra feina consisteix a transformar les nostres calcàries en una àmplia varietat de productes d'aplicació des de l'agricultura a diferents sectors industrials.

La nostra estratègia principal de desenvolupament són les especialitats, específicament, el Carbonat de Calci Precipitat.

Pertanyem a un Grup industrial, el Grup Calcinor, que capitalitzant la seva vocació minera, vol liderar a les zones d'influència, el desenvolupament d'una cadena de productes de valor afegit enfocats a satisfer els clients, entorn social, personal i accionistes.

Comments


bottom of page