top of page
  • Foto del escritorSeguritec

Supermercats Novavenda renova les instalacions de seguretat amb SEGURITEC



Supermercat Novavenda


Supermercats Novavenda renova les instal·lacions de seguretat amb SEGURITEC


Els supermercats Novavenda renoven les instal·lacions d'alarma i les càmeres dels supermercats.

Els sistemes de seguretat instal·lats els permeten controlar grans superfícies de manera molt senzilla a través d'una aplicació al telèfon mòbil, tauleta o ordinador.

Només obrint l'APP de l'Smartphone podeu controlar quines alarmes i/o particions hi ha connectades, supervisar l'historial d'esdeveniments de les alarmes i veure o revisar les imatges del sistema de vídeo vigilància.

Aquests sistemes de seguretat amb tecnologia d'ultima generació són ideals per dur a terme el control de la seguretat de grans superfícies i empreses que tenen diverses instal·lacions que controlar, com ara cadenes de supermercats o franquícies i tenir en tot moment el control de l'estat de les alarmes dels centres.

Amb aquests sistemes de seguretat es poden controlar les entrades de mercaderies associant un sistema de vídeo vigilància a una partició de lalarma i tenir controlats els horaris.


Comerbal, S.A. és una empresa familiar i gironina, dedicada a la distribució alimentària, els seus orígens es remunten a l'any 1943 a la plaça Calvet i Rubalcaba de Girona (plaça del Lleó). Des dels seus inicis, l'empresa ha evolucionat per adaptar-se a les necessitats actuals del mercat.

Supermercats Novavenda propietat de Comerbal, S.A. amb seu a Fornells de la Selva, disposa d'un magatzem de distribució de 5.000 m2 i té una xarxa comercial de 30 botigues Novavenda, 13 de les quals són franquícies de la marca. Al comerç electrònic, Comerbal es va iniciar fa 3 anys amb la botiga de venda de licors online www.newgintonic.com amb més de 1200 referències al millor preu.

Conscients de les necessitats actuals d'alguns col·lectius Comerbal, S.A. col·labora amb menjadors socials i participen a les campanyes de recollida d'aliments.

bottom of page