top of page

Alarma perimetral o de jardí

Picnic en el jardín

Detecció i avís immediat

Amb els nostres sistemes de detecció immediata qualsevol intrusió és detectada i comunicada immediatament abans que els intrusos arribin al domicili

vídeo-análisis-e1439553098422.jpg

Protecció d'accessos exteriors

Estigui tranquil a casa seva, els nostres sistemes detecten qualsevol tipus d'intrusió perimetral

sistemas-de-alarma-cableados1-1024x683.jpeg
Detector exterior watch out.png

Detector volumètric exterior

  • És un dispositiu de triple tecnologia. Incorpora  detector d'infrarojos (detecta els cossos calents i el moviment), detector de moviment mitjançant microones i sistema d'immunitat animal. La combinació simultània de tots dóna lloc a l'activació de l'alarma. El sistema microones detecta qualsevol moviment que interfereixi les ones que emet, encara que no sigui un cos calent.

  • Amb possibilitat d'incorporar el sistema antimask , que provoca l'activació de l'alarma quan s'intenta tapar el sensor.

Barreres infraroges

Hi ha dos grans grups:

 

1) Barreres infraroges a banda i banda de portes i finestres per la part exterior.

Tenen forma de petits llistons que s'adapten a l'alçada de la porta o finestra. La sincronització entre elles (les del costat esquerre i les del costat dret) crea un enreixat electrònic que en intentar traspassar activa l'alarma.

Aquest sistema permet estar dins de limmoble amb les portes o finestres obertes i amb la tranquil·litat que els intrusos serien detectats abans dentrar. Són apropiades per ventilar i estar tranquil·lament a casa amb les portes i finestres obertes. També serveix per detectar la sortida dels nens de la casa cap a l'exterior. És una opció interessant per, per exemple, conèixer en quin moment un nen es dirigeix cap a la piscina.

 

2) Barreres infraroges per a distàncies molt més llargues, poden arribar fins als 100-150 metres.

Creen línies de detecció invisibles per a l'ull humà a jardins, patis, terrasses, etc. Si aquestes línies són traspassades, s'activa el sistema d'alarma. Les línies no poden ésser interferides per cap element, siguin arbres, mobiliari, etc. Es desaconsellen per a jardins irregulars, ja que els nivells variables poden donar lloc a falses alarmes.

Barreras infrarojas.png
Sensores geosismicos.png

Sensors geosísmics

És un sistema molt sofisticat que es recomana instal·lar durant la construcció de limmoble.

 

Consisteix a envoltar l'habitatge amb una fossa d'uns 60cm de profunditat on es col·loquen els sensors en forma de zic-zac. Aquests sensors creen a la superfície una zona de detecció de 2m d'amplada. En caminar per sobre aquesta zona, són capaços de reconèixer el canvi de pressió.

Revisen els nivells de pressió cada cop que es connecta l'alarma. És per això que l'alarma es dispararia fins i tot en cas que l'intrús passés per sobre d'un cotxe aparcat puntualment a una de les zones protegides.

 

En resum, detecten les alteracions a la pressió que registren cada vegada que es connecta l'alarma.

Sensors de tanca

  • Hi ha diferents tipus de sensors de tanca que s'adapten a la flexibilitat de la tanca. En enfilar-s'hi o torçar-lo, accionen el sistema d'alarma. Es collen als pals de la tanca o a la pròpia trama de la tanca.

  • Aquests sensors van associats a una petita estació meteorològica que els fa més o menys sensibles en funció del vent o la pluja

Sensores de vallado.png
bottom of page