top of page

Video anàlisi i càmeres intel·ligents per a llars

INtruso Seguritec.png

Detecció intel·ligent i avís immediat

Amb els nostres sistemes de detecció intel·ligent qualsevol intrusió és detectada, gravada i comunicada immediatament a la policia

vídeo-análisis-e1439553098422.jpg

Control total des del mòbil

Accedeix en temps real al que està passant a la teva propietat. Tens control absolut des del dispositiu mòbil

Hombre con móvil
Camara exterior Infraroja.png
INtruso Seguritec.png

El sistema més eficaç 

El sistema de vídeo anàlisi i càmeres intel·ligents és el més eficaç actualment per a la seguretat en general. Ofereix una alta seguretat en qualsevol circumstància i mitjà, tant interior com a exterior.

 

Aquest sistema, d'origen israelià i desenvolupat per a funcions militars , s'ha adaptat a les necessitats residencials i industrials amb un alt grau de satisfacció per part dels usuaris. Permet reduir costos de personal i ofereix altíssimes prestacions de seguretat. Pràcticament blinda les superfícies.

Consisteix en la combinació de cambres exteriors que aporten una imatge de la zona a protegir i, a través d'un programari analític, permeten la identificació de persones , discriminant el moviment de qualsevol altra tipologia, com plantes, animals, etc. Així mateix, funcionen perfectament en cas de desnivells o zones amb molts obstacles.​

Vigilància les 24 hores del dia

La manera més fàcil d'entendre aquest producte és pensar que cada càmera ocupa la posició d'un vigilant de seguretat.

  • No es poden cobrir ja que la pèrdua d'imatge dispara automàticament l'alarma.

  • No es poden tallar ja que la pèrdua d'imatge dispara automàticament l'alarma.

  • No es poden girar , ja que el vostre gir dispara automàticament l'alarma.

  • En definitiva, qualsevol manipulació de la imatge captada per la càmera provoca un tret de l'alarma.

Camaras de seguridad.png

En cas d´intrusió: resposta immediata

En cas que alguna d'aquestes càmeres detecti la intrusió d'una persona, es comunica directament amb la central d'alarmes , que rebria l'alerta i en veuria el motiu, així com la situació de la zona protegida en directe.

 

Això permet proporcionar informació de forma simultània a la policia i les persones que són dins de la zona protegida, si fos el cas. Per exemple, si un intrús entrés al jardí d'una casa i la família fos dins de la llar, s'hi avisaria perquè actués d'acord amb les directrius de la policia.

Visió nocturna

​​

  • Si cal, es poden instal·lar càmeres amb visió nocturna o tèrmica. Són càmeres que tenen un grandíssim abast i que detecten la calor. Les imatges de cossos humans es visualitzen de color verd, taronja i vermell sobre fons grisos.

Camaras con infrarojos.png

Aturen 3 homes preparats per assaltar una casa a Girona gràcies al sistema de vídeo anàlisi i càmeres intel·ligents instal·lat per Seguritec (Font Diari de Girona)

Eficàcia demostrada

​​

bottom of page