top of page

Seguretat per a restaurants

Compartiendo tapas

Protegim el teu restaurant

L'hostaleria és un negoci que necessita control. Entrades i sortides de personal, control de TPV, sistema d'alarma contra robatoris... Nosaltres t'ajudem protegint el teu negoci

Restaurante

Seguretat per a tu i els teus clients

Genera una sensació de confortpels teus clients i empleats amb un entorn de treball segur.

Els encarregats podran revisar que es compleixen els protocols de treball

Restaurante
Camara Seguridad 2.png

Instal·ladors experts

Els canvis tecnològics dels darrers anys ens permeten oferir-ne una  gamma molt àmplia de càmeres de vigilància per a llars . Fins ara les càmeres analògiques, es diferenciaven per la quantitat de línies, que proporcionaven millor o pitjor resolució. Avui dia es disposa de càmeres digitals o càmeres mega píxels. Totes dues aporten molta més resolució, cosa que permet reduir el nombre de càmeres necessàries per cobrir una mateixa superfície. Les resolucions es mouen entre la full HD (alta definició) i fins a 10 Mpx.

No obstant això, el més important és saber escollir la situació de la càmera . Per exemple, per evitar contrallums, reflexos, angles morts, etc. Els sistemes de gravació d'aquestes càmeres han millorat en velocitat i prestacions. Pràcticament tots els models superen els 2 tera bytes de capacitat d'emmagatzematge i la visualització de les imatges es pot fer des de qualsevol dispositiu fix o mòbil.

El nostre equip d' experts instal·ladors us oferirà les millors solucions

Instal·lacions realitzades per professionals certificats

Solucions a midade les teves necessitats

bottom of page