top of page

Clients

logo panini 2.png

Albert Bou, Panini SA

Després de patir un robatori vam decidir contactar amb Seguritec perquè ens renovés el sistema de seguretat. Ara tenim les nostres instal·lacions ben protegides i en bones mans.

LOGO-rahola-gran.jpeg

Rosa, Institut Carles Rahola

Comptem amb els serveis de Seguritec Costa Brava des de l'any 2006. Estem molt contents amb el tracte, la manera de treballar i la rapidesa amb que han respost sempre que s'ha donat algun problema.

Finques Calella Logo 2.png

Josep Maria Davant, Finques Calella

Tenir un sistema de seguretat amb una tecnologia com la de vídeo anàlisi em dóna una tranquil·litat que no em proporciona cap altra alarma, és com si tinguessis vigilants les 24 h del dia.
Arribar a casa a qualsevol hora i saber que no estàs en perill, és genial!

Coliplex 2.png

Josep Alsina, Coliplex

Valorem molt la professionalitat de l'equip tècnic i la qualitat de la instal·lació, ja que l'antiga alarma que ens va instal·lar la competència era amb materials via ràdio. Ara sí que estem ben protegits amb un bon sistema de vídeo vigilància i intrusion cablejats.

Abogado.png

Carlos Viladàs, Advocat

Em plau informar-vos la meva sencera satisfacció amb els serveis que presta Seguritec, tant a casa, a l'Empordà, com al despatx a Barcelona.
Estima especialment la vostra plena disponibilitat, el termini molt breu en l'execució dels encàrrecs i els preus ajustats que practica sense detriment de la qualitat.
En síntesi: és un plaer comptar amb col·laboradors com vosaltres.

autoescola-palafrugell.jpeg

Javier Bernal, Autoescola Palafrugell

Estic molt satisfet amb la solució que em va proposar Seguritec per poder controlar l'autoescola a distància i oferir als nostres clients les nostres instal·lacions fins a altes hores de la matinada.

Quan veig que no hi ha clients, des de casa meva, puc apagar els llums, tancar la persiana i connectar l'alarma.

bottom of page