top of page

Càmeres de vigilància per a llars

Cuarto de Seguridad

Controla el que passa a casa teva quan no hi ets

Bé sigui si estàs gaudint del teu temps lliure, o treballant, pots tenir control en tot moment del que passa a casa teva quan tu no hi ets

seguridad-privada-control-accesos-1024x683.jpeg

Accés des del mòbil

Accedeix en temps real al que està passant a la teva propietat. Tens control absolut des del dispositiu mòbil

Hombre con móvil
Camara Seguridad 2.png

Instal·ladors experts

Els canvis tecnològics dels darrers anys ens permeten oferir-ne una  gamma molt àmplia de càmeres de vigilància per a llars . Fins ara les càmeres analògiques, es diferenciaven per la quantitat de línies, que proporcionaven millor o pitjor resolució. Avui dia es disposa de càmeres digitals o càmeres mega píxels. Totes dues aporten molta més resolució, cosa que permet reduir el nombre de càmeres necessàries per cobrir una mateixa superfície. Les resolucions es mouen entre la full HD (alta definició) i fins a 10 Mpx.

No obstant això, el més important és saber escollir la situació de la càmera . Per exemple, per evitar contrallums, reflexos, angles morts, etc. Els sistemes de gravació d'aquestes càmeres han millorat en velocitat i prestacions. Pràcticament tots els models superen els 2 tera bytes de capacitat d'emmagatzematge i la visualització de les imatges es pot fer des de qualsevol dispositiu fix o mòbil.

El nostre equip d' experts instal·ladors us oferirà les millors solucions

Vídeo gravadors segurs

Hi ha tres grans grups de vídeo gravadors:

  • Tecnologia analògica

  • Tecnologia IP

  • Tecnologia híbrida

Aquests vídeo gravadors són propietat del client. Estan instal·lats a les seves instal·lacions i ells tenen el seu control. A diferència d'altres sistemes, aquests gravadors emmagatzemen tota la informació dins de la instal·lació , independentment que hi hagi senyal d'Internet o no. Per contra, altres sistemes emmagatzemen la informació al núvol i, per tant, en el cas de perdre's la connexió, es para l'enregistrament.

El vídeo gravador sempre està connectat a les càmeres instal·lades. El més petit pot incorporar 4 càmeres, el següent 8 càmeres, 16 càmeres i finalment 32 càmeres. És el fabricant del vídeo gravador qui indica el nombre màxim de càmeres que s'hi poden associar. No obstant això, es poden fer instal·lacions amb programari propietari de gestió, que permet instal·lar un nombre il·limitat de càmeres.

VIdeo Grabador.png
Video Grabador 2.png
INtruso Seguritec.png

Imatges vàlides com a proves judicials

Tots aquests vídeo gravadors disposen d'autenticació d'imatges, cosa que tècnicament es coneix com a marca d'aigua ( water mark ). Això implica que les imatges no es poden manipular i, per tant, poden servir com a proves judicials.

Qualsevol d'aquests vídeo gravadors permet la visió en directe, que pot servir per al control intern del personal, i la cerca d'imatges de dies i hores concretes de manera fàcil i intuïtiva. En tots els casos es poden descarregar per, per exemple, lliurar a la policia.

En funció de la qualitat de les imatges gravades i de la capacitat del disc dur, les gravacions es poden guardar còpies de seguretat durant més o menys temps.

 

El màxim establert legalment és de 30 dies.

Hi ha la possibilitat d' accedir a la visió en directe ia l'historial a través de dispositius mòbils.

Tipus de càmeres per a la llar

​​

  • Càmera de vigilància interior. S´adapta a qualsevol interior. L'única limitació és que no es pot col·locar a l'exterior perquè no suporta vents, pluges, humitats, etc.

  • Càmera de vigilància exterior. Suporta vents, pluges, humitats, etc. amb diferents graus. El grau d'impermeabilització més habitual és l'IP66. La càmera es pot mullar, però no submergir-se.

  • Càmera de vigilància anti vandàlica. Es recomana per a zones on la càmera corri el perill de rebre un cop. Per exemple, camps de futbol, discoteques, vies públiques, metres, etc. Són habituals en zones conflictives. Solen tenir formes esfèriques i estan protegides amb plàstics molt resistents.

  • Càmera de vigilància amb visió nocturna . Hi ha dos tipus de càmeres nocturnes. Unes amb llum infraroja incorporada i altres sensibles a la llum infraroja. A les primeres el focus de llum va dirigit on enfoca la càmera. Per tant, tot i que la càmera té un camp de visió ampli, només es cobreix amb infrarojos la zona central, l'enfocada. En el cas de les càmeres sensibles a la llum infraroja, cal col·locar focus infrarojos al voltant d'aquesta per cobrir tota la visió de la càmera. Per tant, en aquest cas no hi queden zones fosques.

  • Càmera de vigilància per a ambients marins i corrosius. Són càmeres amb carcasses fabricades amb acers inoxidables o aluminis d'alta qualitat. Estan pensades per instal·lar-se a vaixells, ports o ambients d'alta corrosió.

  • Càmera de vigilància dom. Té una forma esfèrica i l'òptica fumada per impedir reflexos solars i evitar que es pot saber cap a on està enfocant.

  • Càmera de vigilància ocultes. La discreció, la mida i els diferents formats disponibles impedeixen que siguin detectades per l'infractor. Poden amagar-se dins un rellotge, detectors de fum, detectors volumètrics, etc.

Camaras con infrarojos.png

Diferents formats de càmeres amb llum infraroja incorporada.

Camara mini Domo.png

Càmera de vigilància mini dom.

Camara exterior Infraroja.png

Càmera compacta per a exterior que incorpora llum infraroja.

bottom of page