top of page

Seguretat per a magatzems

almacén

Control total del teu magatzem

Dissenyem sistemes perquè tinguis el control absolut: Vigilància perimetral, alarma cablejada, controls d'accessos, càmeres intel·ligents. Tot el necessari per a la seguretat del teu magatzem

video-vigilancia-1024x640.jpeg

Actuació immediata

En cas d'intrusió, els nostres sistemes estan connectats amb les millors centrals receptores i la policia acudeix immediatament. A més, el nostre sistema cablejat fa impossible la inhibiciódel senyal.

seguridad-privada-e1444927762998.jpeg

Sistema cablejat d'alta seguretat (sense possibilitat d'inhibició)

Els nostres sistemes d'alarma es consideren de màxima seguretat  perquè la seva instal·lació és cablejada i, per tant, la seva inhibició és impossible .

 

A més a més, permeten oferir una àmplia gamma de dispositius de seguretat que s'adapten a les necessitats dels nostres clients.

Instal·lacions realitzades per professionals certificats

Solucions a midade les teves necessitats

detector-de-inmunidad-animal1-e1439552455491.jpeg
sistemas de videovigilancia para industria
imagen de videovigilancia para empresas

Instal·ladors experts

Els canvis tecnològics dels darrers anys ens permeten oferir-ne una  gamma molt àmplia de càmeres de vigilància per a llars . Fins ara les càmeres analògiques, es diferenciaven per la quantitat de línies, que proporcionaven millor o pitjor resolució. Avui dia es disposa de càmeres digitals o càmeres mega píxels. Totes dues aporten molta més resolució, cosa que permet reduir el nombre de càmeres necessàries per cobrir una mateixa superfície. Les resolucions es mouen entre la full HD (alta definició) i fins a 10 Mpx.

No obstant això, el més important és saber escollir la situació de la càmera . Per exemple, per evitar contrallums, reflexos, angles morts, etc. Els sistemes de gravació d'aquestes càmeres han millorat en velocitat i prestacions. Pràcticament tots els models superen els 2 tera bytes de capacitat d'emmagatzematge i la visualització de les imatges es pot fer des de qualsevol dispositiu fix o mòbil.

El nostre equip d' experts instal·ladors us oferirà les millors solucions

Imatges vàlides com a proves judicials

Tots aquests vídeo gravadors disposen d'autenticació d'imatges, cosa que tècnicament es coneix com a marca d'aigua ( water mark ). Això implica que les imatges no es poden manipular i, per tant, poden servir com a proves judicials.

Qualsevol d'aquests vídeo gravadors permet la visió en directe, que pot servir per al control intern del personal, i la cerca d'imatges de dies i hores concretes de manera fàcil i intuïtiva. En tots els casos es poden descarregar per, per exemple, lliurar a la policia.

En funció de la qualitat de les imatges gravades i de la capacitat del disc dur, les gravacions es poden guardar còpies de seguretat durant més o menys temps.

 

El màxim establert legalment és de 30 dies.

Hi ha la possibilitat d' accedir a la visió en directe ia l'historial a través de dispositius mòbils.

sistema de control por reconocimiento facial

Sistema de reconeixement facial

Control-de-accesos-biométrico-e1442841087424.png

Control d'accessos biomètric

tarjetas-unipersonales-control-accesos-seguridad-seguritec-e1442840997243.jpeg

Control d'accessos per codi o targeta unipersonal

Control acceso vehiculo

Vídeo gravadors segurs

Hi ha tres grans grups de vídeo gravadors:

  • Tecnologia analògica

  • Tecnologia IP

  • Tecnologia híbrida

Aquests vídeo gravadors són propietat del client. Estan instal·lats a les seves instal·lacions i ells tenen el seu control. A diferència d'altres sistemes, aquests gravadors emmagatzemen tota la informació dins de la instal·lació , independentment que hi hagi senyal d'Internet o no. Per contra, altres sistemes emmagatzemen la informació al núvol i, per tant, en el cas de perdre's la connexió, es para l'enregistrament.

El vídeo gravador sempre està connectat a les càmeres instal·lades. El més petit pot incorporar 4 càmeres, el següent 8 càmeres, 16 càmeres i finalment 32 càmeres. És el fabricant del vídeo gravador qui indica el nombre màxim de càmeres que s'hi poden associar. No obstant això, es poden fer instal·lacions amb programari propietari de gestió, que permet instal·lar un nombre il·limitat de càmeres.

Camara exterior Infraroja.png
INtruso Seguritec.png

El sistema més eficaç 

El sistema de vídeo anàlisi i càmeres intel·ligents és el més eficaç actualment per a la seguretat en general. Ofereix una alta seguretat en qualsevol circumstància i mitjà, tant interior com a exterior.

 

Aquest sistema, d'origen israelià i desenvolupat per a funcions militars , s'ha adaptat a les necessitats residencials i industrials amb un alt grau de satisfacció per part dels usuaris. Permet reduir costos de personal i ofereix altíssimes prestacions de seguretat. Pràcticament blinda les superfícies.

Consisteix en la combinació de cambres exteriors que aporten una imatge de la zona a protegir i, a través d'un programari analític, permeten la identificació de persones , discriminant el moviment de qualsevol altra tipologia, com plantes, animals, etc. Així mateix, funcionen perfectament en cas de desnivells o zones amb molts obstacles.​

bottom of page