top of page

Seguretat per a grans superfícies

Escaleras mecánicas del centro comercial

El teu negoci i els teus clients segurs

A les grans superfícies, la seguretat és fonamental, seguretat per al visitant i seguretat per al negoci. Els nostres sistemes de seguretat són el teu millor aliat per fer-ho

cámaras-vigilancia-grandes-superficies-e1444905069900.jpg

Videoanàlisi: l'evidència

Els nostres sistemes de videoanàlisi per a grans superfícies et permeten monitoritzar i tenir evidències de tot el que ha passat en cas d'incident. Les imatges són vàlides com a proves judicials

video-analisis-camaras-inteligentes1-e1439563892407.png
file.jpg
video-análisis-oficinas-e1439747147267.jpeg

Instal·ladors experts

Els canvis tecnològics dels darrers anys ens permeten oferir-ne una  gamma molt àmplia de càmeres de vigilància per a llars . Fins ara les càmeres analògiques, es diferenciaven per la quantitat de línies, que proporcionaven millor o pitjor resolució. Avui dia es disposa de càmeres digitals o càmeres mega píxels. Totes dues aporten molta més resolució, cosa que permet reduir el nombre de càmeres necessàries per cobrir una mateixa superfície. Les resolucions es mouen entre la full HD (alta definició) i fins a 10 Mpx.

No obstant això, el més important és saber escollir la situació de la càmera . Per exemple, per evitar contrallums, reflexos, angles morts, etc. Els sistemes de gravació d'aquestes càmeres han millorat en velocitat i prestacions. Pràcticament tots els models superen els 2 tera bytes de capacitat d'emmagatzematge i la visualització de les imatges es pot fer des de qualsevol dispositiu fix o mòbil.

El nostre equip d' experts instal·ladors us oferirà les millors solucions

Seguretat privada per a grans superfícies

SEGURITEC ofereix un servei de seguretat privada per a grans superfícies adaptable a les necessitats de cada client. Compte amb un equip de persones amb formació específica i experiència contrastada per a la vigilància de comerços que requereixin control d'accessos. També ofereix protecció durant espais de temps concrets i fins i tot durant 24 hores.

Guardia de seguridad con perro
detector-de-inmunidad-animal1-e1439552455491.jpeg

Sistema cablejat sense possibilitat d'inhibició 

Els sistemes d'alarma per a grans superfícies es consideren de màxima seguretat  perquè la seva instal·lació és cablejada i, per tant, la seva inhibició és impossible .

 

A més a més, permeten oferir una àmplia gamma de dispositius de seguretat que s'adapten a les necessitats dels nostres clients.

bottom of page