top of page
  • Writer's pictureSeguritec

SEGURITEC protegeix el magatzem logístic de GOSBIpienso GOSBI

Protecció del magatzem logístic de GOSBI

La protecció del magatzem logístic de GOSBI d'uns 5.000 m2 no és tasca fàcil, per la qual cosa hem optat per oferir un sistema de seguretat amb anàlisi de vídeo.

Aquest sistema està dotat de l'última tecnologia que existeix al mercat actualment.

Permet tenir protegida la nau industrial molt abans de patir una intrusió, fins i tot en horaris de treball on hi ha camions en càrrega i descàrrega, tenir protegida una zona exterior en concret com ara la protecció de càrrega d'un camió.


Anàlisi de vídeo

A l´interior d´un edifici l´entorn està controlat, no hi ha vent ni animals ni objectes volant ni vegetació però quan es tracta de protegir l´exterior d´una propietat la cosa canvia, perquè al´exterior influeixen una sèrie d´elements que no controlem com els citats.

Per aquest motiu, depenent de quin sistema de seguretat s'instal·li per protegir el perímetre exterior d'una propietat, podeu crear una inseguretat a causa de les alarmes no desitjades provocades per les inclemències meteorològiques o animals per exemple.

Per evitar aquesta inseguretat en alarmes exteriors, la millor solució és instal·lar un sistema danàlisi de vídeo.

L'anàlisi de vídeo utilitza algorismes matemàtics que extreuen la informació útil de les imatges de les càmeres de seguretat.

Els algorismes aconsegueixen una seguretat més precisa i eficaç amb les taxes més baixes de falses alarmes del mercat.

Així funciona

Detecció de l'entrada d'un intrús a un perímetre, i connexió i enviament de senyal a la CRA. La CRA reacciona en segons per activar de forma remota elements dissuasius, com ara llums, altaveus, sirenes, etc.


Naus industrials

Protecció de polígons industrials i empreses de mida mitjana, amb el programari de vídeo vigilància connectat a la central receptora.

SEGURITEC té una gran experiència instal·lant sistemes d'analítica d'imatge, ja compta amb més de 2.000 connexions d'analítica i és una de les empreses amb més instal·lacions realitzades d'aquest tipus a Catalunya.


GOSBI: Una empresa familiar, fusió de llegat i innovació

Gosbi neix el 2003 fruit de l'experiència, el tracte i el coneixement adquirits per la família Parés-Grau que des del 1975 es dediquen a la nutrició animal.

El CEO Isaac Parés va créixer amb el negoci dels seus pares Ramon i Maria Mercè i va aprendre l'ofici des de dins.

Un caràcter emprenedor que ja es feia palès quan als 13 anys es va fer càrrec d?un ramat d¡ovelles i als 16 d?un corral de pollastres de qualitat.

Una passió, amor i respecte pels animals que segueixen molt presents avui dia.

Actualment compten amb més de 130 productes i estem presents a més de 20 països.

Una empresa familiar que, fidel als seus valors, no para de millorar i n'és una prova que estem construint la cuina per a alimentació d'animals de companyia més innovadora del sud d'Europa.

Comments


bottom of page